Titel

Collection des Machines

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

Langlumé, Parijs, 1870?

Prijs

125,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Grote gravures van munt-, druk- en olijfpers

Meer info
"Collection des Machines les plus intéressantes et les plus utiles, dessinées et gravées par Chaumont, accompagnées de notices descriptives, et précédées d'une introduction sur les principes généraux de la mécanique. Paris, J. Langlumé, Libraire-Editeur, Rue des Poitevins, N° 2, z.d. (1870?)."

Herbonden in lichtgeel papieren band, 27 x 34,5 cm (oblong), in beschermende schuifdoos. Binnenwerk : 48 blz. tekst, plus 50 grote gravures, waarvan twee uitslaand, en meestal met meerdere afbeeldingen. COMPLEET en in goede staat voor zijn leeftijd, wat roest. Ongedateerd, maar de typografie doet denken aan 1870. De eerste uitgave, onder een andere naam maar met dezelfde inhoud en formaat, was in 1844.

Zeer interessant werk met afbeeldingen (en veel uitleg) van munt-, druk- en olijfpers, stoommachine, stoomlocomotief, stoomboot, papiermachine, graanmolen, hijskraan en vele andere machines.

Zeldzaam werk, deze editie niet in de Bibliothèque Nationale in Parijs. Ik vind slechts één ander exemplaar te koop op internet, en dat kost 450 euro.

Prijs 125 euro plus 10 voor aangetekende verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
L. Chaumont - Collection des Machines
L. Chaumont - Collection des Machines
L. Chaumont - Collection des Machines
L. Chaumont - Collection des Machines
L. Chaumont - Collection des Machines
L. Chaumont - Collection des Machines
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren