Titel

Klinkdigt op de behoudene t'huisreize

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Petrus Conradi, Amsterdam, 1781

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Zeldzaam sonnet op een oorlogsheld

Meer info
"Klinkdigt op de behoudene t'huisreize van den wakkeren scheepskapitein A. (Adriaan) de Rook. Wordt gratis uitgegeven te Amsterdam by Petrus Conradi, te Harlingen bij V. van der Plaats, enz. enz.". Dubbelgevouwen blad gevergeerd papier, 22 x 13,5 cm., wat gebruind en beduimeld maar compleet en in goede staat. p. 1-2 het sonnet plus de lijst van de distribuerende drukkers, blz. 3-4 opsomming van titels die verkrijgbaar zijn bij Conradi en Van der Plaats. Zeer interessant, dit laatste, omdat er informatie in staat over luxe-exemplaren, boeken met en zonder uitslaande platen, enz.

Kapitein Adriaan de Rook was een held van de Nederlands-Engelse oorlog van 1780-1784. Hij voerde het bevel van het fregat de Pallas, een oorlogsschip met 44 kanonnen en 270 manschappen aan boord.

Recordnummer 165914548 in de STCN, die zeven exemplaren kent in Nederlandse openbare collecties. Er is echter geen enkel exemplaar te koop op internet. Prijs 30 euro plus 5 voor verzending in Nederland of België.
Afbeeldingen
D. van B. - Klinkdigt op de behoudene t'huisreize
D. van B. - Klinkdigt op de behoudene t'huisreize
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren