Titel

8,75 % debentures due 1988

Schrijver
Taal

Meertalig

Uitgever

DSM

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Gedetailleerd dossier over grote bedrijfsobligatie

Meer info
"$50.000.000. DSM (Naamloze Vennootschap DSM). 8,75 % debentures due 1988"

Rode linnen band met vergulde lederen rugschildjes, 34 x 23 cm, ong. 200 blz. Prima staat. Inhoudsopgave. Op de rug de naam van de eigenaar: A.N.A.M. Smits. Gesigneerd door de boekbinder P. Baillot.

Dik dossier over de (voor die tijd) omvangrijke obligatielening van 50 miljoen dollar over 12 jaar die het Nederlandse chemiebedrijf DSM (Dutch State Mines) in 1976 uitschreef. Interessant stukje bedrijfsgeschiedenis. DSM was in 1976 nog een 100% Nederlands staatsbedrijf, pas in 1989 werd het gedeeltelijk geprivatiseerd, in 1996 volledig. DSM doet het momenteel uitstekend: het chemieconcern gaat voor de periode 2019-2021 uit van een jaarlijkse omzetgroei van circa 5 procent. In 2018-2020 krijgen alle 3.700 personeelsleden in totaal 6% opslag en een eenmalige premie van 1,5 %. In 2018 verhoogt het dividend ook, en bijna alle analisten adviseren het aandeel te kopen.

Prijs 50 euro plus 10 voor verzending in Nederland en België.
Afbeeldingen
DSM - 8,75 % debentures due 1988
DSM - 8,75 % debentures due 1988
DSM - 8,75 % debentures due 1988
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9900 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren