Titel

Bei Uns In Deutschland

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

N.V. De Standaard, Brussel, 1919

Prijs

75,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Zeldzame eerste druk van Claes' bekende oorlogsboek

Meer info
"Bei Uns In Deutschland, door Ernest Claes. N.V. De Standaard, Brussel, 1919." Oorspronkelijk uitgeversomslag hersteld, 21 x 14,5 cm. 332 blz., compleet en in redelijke staat voor zijn leeftijd. Slecht gedrukt op slechte kwaliteit houthoudend oorlogspapier. Tekstversiering (kop- en sluitstukken, initialen).

Tijdens de Eerste Wereldoorlog geschreven relaas van het krijsgevangenschap van Ernest Claes, die bij de slag van Namen in 1914 gewond was geraakt en naar Duitsland was gevoerd. Na vijf maanden kon hij er met valse papieren wegkomen. Claes vertelt uitvoerig over de slechte behandeling door de Duitsers. De tekst verscheen eerst in de krant De Standaard, daarna bij de gelijknamige uitgeverij. Claes was medestichter van beide. Het succesboek werd vaak herdrukt, voor het laatst in 1999.

De eerste druk is door zijn schamele uiterlijk en slechte papier door de jaren heen zeldzaam geworden. Prijs 75 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan
Afbeeldingen
Claes, Ernest - Bei Uns In Deutschland
Claes, Ernest - Bei Uns In Deutschland
Claes, Ernest - Bei Uns In Deutschland
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren