Titel

Bulletin der Wetten

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Keizerlijke Drukkerij, Parijs, 1805

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Reglementering pandhuizen, scheepvaart, en andere onderwerpen

Meer info
"Bulletin der Wetten / Bulletin des Lois". Tweetalige editie van de Franse wetgeving, gedrukt in Parijs. Convoluut van de Bulletins 47 (35 blz.), 48 (55 blz.), 49 (91 blz.), 50 (159 blz.), 52 (37 blz.), gaande van mei tot augustus 1805.

Alle wetten zijn persoonlijk uitgevaardigd door Napoleon en waren ook geldig voor het huidige Nederland en België. Oorspronkelijk papieren omslag, 21,5 x 14 cm. Gedrukt op handgeschept gevergeerd papier, onafgesneden. In prima staat. Enkele oude bibliotheekstempels.

Boeiende wetgeving met onder meer een uitvoerig reglement voor de pandhuizen (Bergen van Barmhartigheid) die onder strenge controle van de staat geplaatst werden. Ook een reglement over "het recht van de inlandsche bevaeringe" van de Schelde, Aa, Rupel, Nete, Demer, Dender, IJzer, alle Vlaamse kanalen, enz.

Prijs 50 euro plus 10 voor aangetekende verzending in België en Nederland. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Napoleon - Bulletin der Wetten
Napoleon - Bulletin der Wetten
Napoleon - Bulletin der Wetten
Napoleon - Bulletin der Wetten
Napoleon - Bulletin der Wetten
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren