Titel

Op zoek naar vrouwenin ketterij en sekte

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Kok

Prijs

6,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1993, paperback, 164 pagina's, in goede staat

Meer info
ZiNiZ Deventer Deventer

ZiNiZ is gevestigd in Deventer. Tot en met 2018 was ZiNIZ ook een winkel / antiquariaat in de Deventer binnenstad. Vanaf 2019 worden onze boeken alleen nog verkocht via internet / boekwinkeltjes.nl en staan we op enkele grote boekenmarkten, o.a. in Dordrecht en Deventer. We bieden boeken aan op het brede gebied van persoonlijke ontwikkeling en zingeving. We versturen met Post NL (verzendkosten worden apart in rekening gebracht).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ZiNiZ Deventer.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ZiNiZ Deventer
  • Na uw bestelling ontvangen u en ZiNiZ Deventer een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ZiNiZ Deventer vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ZiNiZ Deventer kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren