Titel

De Katholieke Kerken in Nederland Dat is de tegenwoordige staat dier kerken met hunne meubeling en versiering beschreven en afgebeeld

Schrijver
Uitgever

"Van Holkema & Warendorf aan de Heerengracht te Amsterdam"

Prijs

150,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1906 fine Original hardcover 590p

Meer info
"Uitgegeven onder leiding van Dr. P.J.H. Cuypers Tekst door Jan Kalf VII + 590 pp I t/m XX genummerde buiten-tekstplaten en A t/m X buiten-tekstplaten Folio uitgave Slijtage aan de randen en de scharnieren. Boekblok stevig ingebonden Decoratieve platten met daarop het wapen van Nederland Vignetten en de plattegrond van St. Servaas. Inhoud schoon"
Anamorfosa Nijmegen

Verzendkosten op basis van Postnl
U kunt het boek(en) ook ophalen in Nijmegen

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Anamorfosa.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Anamorfosa
  • Na uw bestelling ontvangen u en Anamorfosa een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Anamorfosa vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Anamorfosa kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren