Titel

Anie

Schrijver
Taal

Frans

Uitgever

l'Illustration, 1891

Prijs

50,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Prachtige gravures van Emile Bayard

Meer info
"Anie. Roman Nouveau par Hector Malot. Illustrations d'Emile Bayard".

Voorpublicatie van de roman Anie in het folio kunsttijdschrift l'Illustration (1890-1892), niet te verwarren met het gelijknamige actualiteitenblad.

De roman beslaat veertien opeenvolgende afleveringen van 21 februari 1891 tot 6 juni 1891, telkens van vier bladzijden én met prachtige gravures van Emile Bayard.

Gebonden in zwart linnen met perkamenten rug (verweerd) en hoeken. 39 x 31 cm. Dit lijvige boekdeel bevat nog meer complete romans met fraaie gravures, zoals van Hervé Bazin.

De Franse schrijver Hector Malot (1830-1907) is vooral bekend om zijn roman "Alleen op de wereld" (1878) maar schreef meer dan 70 romans, waarvan dit er één is. Anie gaat over een jong meisje dat verstrikt raakt in een erfeniskwestie en moet kiezen tussen geld en liefde.

De Franse illustrator, schilder en decorateur Emile-Antoine Bayard leefde van 1837 tot 1891. Deze illustraties voor Malot behoren tot zijn laatste werken. Hij illustreerde ook Jules Verne en Victor Hugo.

Prijs 50 euro plus 15 voor verzending in Nederland en België. Afhalen in Kalmthout kan.
Afbeeldingen
Hector Malot - Anie
Hector Malot - Anie
Hector Malot - Anie
Hector Malot - Anie
Hector Malot - Anie
Hector Malot - Anie
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren