Titel

Apostolorum Epistolas Commentaria

Schrijver
Taal

Latijn

Uitgever

J.P.G. Michel, Leuven (1778)

Prijs

250,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Twaalfdelig commentaar op de brieven der apostelen

Meer info
"Guilielmi Estii Absolutissima in omnes divi Pauli et septem catholicas apostolorum epistolas commentaria, duodecim tomis partita.... Novissimae Editione .... Studio et Opera Jacobi Merlo-Horstii. Tomus Primus - Tomus XII." Lovanii, E Typographia J.P.G. Michel (1778). Oorspronkelijke vollederen banden met bibliotheek-etiket op voorplat, verder in goede staat. Rugvergulding. 19 x 12 cm.
16 ongenummerde plus 5.028 genummerde bladzijden, compleet. Oude bibliotheekstempel op eerste schutblad, verder prima. Titelbladzijde wijzigt maar het is dezelfde reeks bijbelcommentaren. Verzorgd drukwerk door J.P.G. Michel, met wisselende hoofdingen, sluitstukjes, sierletters, heldere letter, enz.

Willem Hessels van Est (gelatiniseerd als Guilielmus Estius) (1542 – 1613) was een Nederlandse katholieke bijbelcommentator. Hij was doctor in de theologie en hoogleraar aan de universiteit van Leuven. De hier aangeboden commentaren op de brieven der apostelen, zijn omvangrijkste en belangrijkste werk, verschenen voor het eerst in 1614 en werden tot het einde van de negentiende eeuw herdrukt.

Mooi en compleet werk in goede staat. Prijs 250 euro voor de twaalf delen samen. Aangetekende verzending 25 euro. Afhalen in Kalmthout is mogelijk.
Afbeeldingen
Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria
Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria
Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria
Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria
Willem Estius - Apostolorum Epistolas Commentaria
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7800 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren