Titel

Litterae Apostolicae

Schrijver
Taal

Latijn

Uitgever

Elsevier, Amsterdam, 1655?

Prijs

150,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Antwerpse piraateditie gedrukt door de Elseviers

Meer info
Convoluut van drie titels:
1. "Litteræ apostolicæ, quibus institutio, confirmatio, et varia privilegia continentur Societatis Jesu. Antverpiæ, apud Joannem Meursium, 1635, Superiorum Permissu." 384 blz + index.
2. "Constitvtiones Societatis Iesv et examen cvm declarationibvs. Antverpiæ, apud Joannem Meursium, 1635, Superiorum Permissu." 368 blz + index.
3. "Regulæ Societatis Jesu. Avctoritate septimæ congregationis generalis auctæ. Antverpiæ, apud Joannem Meursium, 1635, Superiorum Permissu." 276 blz. + index.

De drie samen in het oorspronkelijke perkamenten bandje, 16 x 10 cm, scheurtje in kop. Binnenwerk fris en goed, stempels van de opgeheven bibliotheek van de paters Redemptoristen te Essen (BEL).

Volgens de officiële "Short Title Catalogue Netherlands" is deze uitgave niet gedrukt door Meursius te Antwerpen maar is het een piraateditie gedrukt door Lodewijk en Daniël Elzevier te Amsterdam, voor rekening van J.J. Schipper, eveneens te Amsterdam.

Zeldzaam werk, ik vind slechts één ander exemplaar te koop op internet (Zweden, $ 633).
Prijs 150 euro, inclusief aangetekende verzending in Nederland en België.
Afbeeldingen
anoniem - Litterae Apostolicae
anoniem - Litterae Apostolicae
anoniem - Litterae Apostolicae
anoniem - Litterae Apostolicae
anoniem - Litterae Apostolicae
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren