Titel

Life and loves of a she-devil

Schrijver
ISBN

9780340589359

Uitgever

Hodder

Prijs

4,95(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

9780340589359 - staat: goed

Meer info
Afbeeldingen
Fay Weldon - Life and loves of a she-devil
Broese Boekverkopers Utrecht

Voor het verzenden van de bestelling vragen wij u om een bijdrage in de portokosten. Voor een pakje dat door uw brievenbus past vragen wij € 2,95 ,voor een pakketje €4,-. Houdt u er rekening mee dat verzendkosten buiten Nederland hiervan afwijken. Alle bestellingen worden na ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. U bent uiteraard ook welkom om bestelde boeken in onze winkel af te halen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Broese Boekverkopers.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Broese Boekverkopers
  • Na uw bestelling ontvangen u en Broese Boekverkopers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Broese Boekverkopers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Broese Boekverkopers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,8 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren