Titel

MOTOREN: DWARS = De [MOTOR]wereld van Karel Hubert - uitgeverij Element, oblong, 190 blz.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

30,00

Meer info
rec .: Dit is een boekje voor mensen die van motoren houden en met enige passie motorfietsen gebruiken. Het behandelt (kritische) gevoelens over motorfietsen en motorrijden, de ultime motorfilm; het bespreekt een groot aantal merken en het gevoel dat ze opwekken, bekijkt motorrijders en hun (on)hebbelijkheden; wedstrijden, ralleys en motorverenigingen blijven niet onbesproken. Voorzien van historische zwart-witfoto's. De auteur volgde de school voor journalistiek einde jaren zestig. Hij schreef een aantal artikelen in Het Vrije Volk vanaf 1968. Hij kan over het onderwerp motor en alles wat ermee samenhangt schilderachtig en beeldend schrijven. Hij was betrokken bij de oprichting van het motortijdschrift Moto'73 en schreef daarin zijn eigenwijze columns. Hij was daarna hoofdredacteur van het tijdschrift Motor. Een boek dat tijdens het lezen motorrijders in blijdschap en ergernis doet ontsteken en voor niet-motorrijders leerzaam en onderhoudend is.
Afbeeldingen
 - MOTOREN:  DWARS = De [MOTOR]wereld van Karel Hubert - uitgeverij Element, oblong, 190 blz.
VOL-DE-VENT Zwolle

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel VOL-DE-VENT.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met VOL-DE-VENT
  • Na uw bestelling ontvangen u en VOL-DE-VENT een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van VOL-DE-VENT vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • VOL-DE-VENT kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren