Titel

Koningin Juliana bezoekt scoutskamp

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Particam Pictures, 1949

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

originele foto van koningin Juliana door Maria Austria

Meer info
Oorspronkelijke glanzende zwartwit-foto in prima staat, geen krassen of kreuken, 18 x 19 cm. Gestempeld "Particam Pictures, Amsterdam, Foto Maria Austria."
Afbeelding: koningin Juliana bezoekt het internationale scoutskamp "Agoon" dat van 16 tot 23 juli 1949 plaatsvond op de Goudsberg in Lunteren, met o.m. 65 deelnemers uit Nederland. Het was de eerste "Jamborette", een Jamboree voor scouts met een lichamelijke beperking.
"In 1945 richtte fotografe Maria Austria (1915-1975) het fotobureau Particam op, samen met fotografen Henk Jonker, Aart Klein en Wim Zilver Rupe. Zij richtten zich op documentaire reportages voor kranten en tijdschriften over de werkende mens en het culturele leven van Nederland in de wederopbouw." (Wikipedia)
Prijs 30 euro plus 3 voor verzending in Nederland en België.
Afbeeldingen
Austria, Maria - Koningin Juliana bezoekt scoutskamp
Austria, Maria - Koningin Juliana bezoekt scoutskamp
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren