Titel

De ontdekking van de hemel

Schrijver
Uitgever

Amsterdam, De Bezige Bij - gebonden, met stofomslag - rug minimaal verkleurd, initiaal op schutvel, iets vuil op snee, verder NIEUWSTAAT

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1992 1e druk

Meer info
Afbeeldingen
Mulisch, Harry - De ontdekking van de hemel
Ant. Coriovallum Heerlen

Dé verrassend veelzijdige boekwinkel in Heerlen - winkel Nobelstraat 54 Heerlen geopend op vrijdag van 11 - 17 uur en zaterdag van 11 - 16 uur - Algemeen antiquariaat en boekhandel met bijzondere aandacht voor KWALITEIT in literatuur, poëzie en Privé-domein, filosofie, Limburgensia, koloniale geschiedenis, geschiedenis ( met een grote collectie Tweede Wereldoorlog), kunst , architectuur en sport. Bespaar porto door meer boeken tegelijk te bestellen.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ant. Coriovallum.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ant. Coriovallum
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ant. Coriovallum een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ant. Coriovallum vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ant. Coriovallum kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren