Titel

Villa Air-Bel. De Tweede Wereldoorlog: hoe Marc Chagall, Marcel Duchamp en anderen uit handen van de nazi's werden gered

Schrijver
Uitgever

De Geus

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2013, softcover, good, 508pp very good copy

Meer info
Afbeeldingen
Sullivan, R. - Villa Air-Bel. De Tweede Wereldoorlog: hoe Marc Chagall, Marcel Duchamp en anderen uit handen van de nazi's werden gered
De Salamander Almere

verzendkosten Nederland : Brievenbusbestelling tot 3 kilo - 3,90 euro, Pakket tot 10 kg. - 5,50 euro, Bij bestellingen boven 100 euro rekenen wij geen verzendkosten. Verzendkosten België en Duitsland tot 30 kg Euro 8,50 Overige landen tarieven Post Nl.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Salamander.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Salamander
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Salamander een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Salamander vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Salamander kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren