Titel

Daar komt de trein / druk 1

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023452829

Uitgever

Bezige Bij, De

Prijs

1,00

Bijzonderheden

1981, Gebonden, 240p. als nieuw

Meer info
een schat aan beeldmateriaal uit het Nederlands Spoorwegmuseum en andere instellingen in Europa. De opkomst en ontwikkeling van het railvervoer in Europa
Afbeeldingen
Asselberghs - Daar komt de trein / druk 1
Hidden Treasures Oost-Souburg

Boeken die net dat ene speciale hebben waar ik voor ben gevallen. O.a.(Wereld)literatuur, fantasy, sci-fi, geschiedenis, natuur, psychologie en prentenboeken.

In Nederlands en Engels.

Books that have that special something I fell for I(world) literature, fantasy, sci-fi, nature, children's book, history and psychology.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Hidden Treasures.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Hidden Treasures
  • Na uw bestelling ontvangen u en Hidden Treasures een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Hidden Treasures vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Hidden Treasures kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren