Titel

Vliegende storm. Luchtfotografie van schepen in zwaar weer. Hardcover (geillustreerde kaft), stickertje en korte tekst op schutblad, GOED EXEMPLAAR.

Schrijver
Uitgever

Flying Focus BV, Bussum, (2007).

Prijs

8,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

21,5 x 30 cm. (= oblong), ongepagineerd. Rijk geïllustreerd met kleurenfoto's (full page), Catalogus: SCHEEPVAART / SHIPPING

Meer info
Blokken Rotterdam

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Blokken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Blokken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Blokken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Blokken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Blokken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren