Titel

Weerloos

Schrijver
ISBN

9789044326543

Uitgever

House Of Books B.V., The

Prijs

3,95

Bijzonderheden

Kaft, enkele pagina’s of rug met (lees)vouw. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2010. Taal: Nederlands.

Meer info
Naomi van Heest heeft het helemaal gehad met mannen. Ze laat zich dan ook slechts met moeite overhalen door haar beste vriendin Sonja om weer eens een avond flink te gaan stappen. Zodra ze de discotheek binnenstapt ziet ze hem; een onweerstaanbaar aantrekkelijke man met ijsblauwe ogen en donkere krullen. Zijn ogen houden haar gevangen en ontsnappen is onmogelijk. Geheel tegen haar principes in gaat ze met hem mee. De intense chemie tussen hen vertaalt zich in een meer dan bevredigende vrijpartij en vanaf dat moment zijn Naomi en Stefaan onafscheidelijk.
Maar wie is Stefaan en wat wil hij van haar? Hij trekt aan en stoot af, gaat grenzen over die hij zou moeten respecteren en lijkt letterlijk haar gedachten te kunnen lezen. Toch blijft Naomi doof voor de waarschuwingen van Sonja en ze laat zelfs toe dat Stefaan een wig drijft tussen haar en haar beste vriendin. Wanneer eindelijk de schellen van Naomi?s ogen vallen, lijkt het te laat om zich nog te kunnen ontworstelen uit Stefaans ijzeren greep?
Afbeeldingen
Kim Moelands, Kim Moelands - Weerloos
boekenbalie Rotterdam

Al u op 1 van onze aanbieding klink dan opent de aanbieding in onze webshop. Hier kunt u het bestellen door uw gegevens in te vullen en vervolgens via de Mollie Bank met Ideal of overschrijving betalen. Het is niet mogelijk boek af te halen.

- Op voorraad in ons magazijn.
- Op werkdagen voor 15:00 besteld, de volgende dag geleverd.
- Stevig verpakt
- We verzenden ook naar Belgie voor € 6,75
- Ook betaling met overschrijving mogelijk

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren