Titel

The literary reader, a handbook for the higher classes in schools and for home teaching, part I-1: from Caedmon to Milton

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

Blom & Oivierse, Kuilenburg

Prijs

65,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1883, 454 + VIII + V pp., gebonden linnen harde band, *minimale beschadigingen aan kaft, verder prima staat*

Meer info
Afbeeldingen
Beer, T.H. de and E.J. irving - The literary reader, a handbook for the higher classes in schools and for home teaching, part I-1: from Caedmon to Milton
Ha een boek! Leeuwarden

Al vanaf het allereerste begin verkoop ik boeken via boekwinkeltjes.nl. Zelfs ooit het 50.000-ste boek toegevoegd. Er staan er nu ruim 7 miljoen op! Ik heb de boekenmarkt op internet in die tijd erg zien veranderen. Heb recent om die reden honderden boeken verwijderd en wil me concentreren op de zeldzamere boeken. Hoe doorzichtig de boekenmarkt ook is geworden, ik vind nog altijd boeken die op internet niet te vinden zijn. De vermelding van de verzendkosten heb ik verwijderd. Het is geen doen steeds de wijzigingen door te voeren. Ik zal ze aangegeven bij de bestelling. Als gewenst kan ik ook (goedkoper) verzenden intern in België. Si vous le souhaitez communication en Français est possible. If desired communication in English is possible. Wenn Sie es wünschen, ist Kommunikation in deutscher Sprache möglich.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ha een boek!.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ha een boek!
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ha een boek! een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ha een boek! vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ha een boek! kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren