Titel

A History of Medieval Spain

Schrijver
Taal

Engels

Uitgever

Cornell University Press, 1990 (third printing)

Prijs

19,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback, in goede staat

Meer info
Huize Boeckensteyn Eelde

Aankopen worden verzonden na betaling. Niet betalen (een toenemend probleem) betekent veelvuldige doch vergeefse rekeningcontrole. Huize Boeckensteyn is een hobby die leuk moet blijven. Daarom annuleer ik bestellingen als deze na een week nog niet zijn betaald. Klanten die daar vervolgens niet op reageren, worden niet meer beleverd. Ik zet in op een spoedige en correcte levering; van klanten verwacht ik een weloverwogen aankoop. PostNL is mijn bezorgdienst, want: de beste!

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Huize Boeckensteyn.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Huize Boeckensteyn
  • Na uw bestelling ontvangen u en Huize Boeckensteyn een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Huize Boeckensteyn vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Huize Boeckensteyn kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren