Titel

Le Divin Louis

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

De Carbolineum Pers, 2002

Prijs

100,00(Excl. verzendkosten)

Verzendkosten

Bijzonderheden

Een onbekende brief van Karel van den Oever over o.a. Couperus

Meer info
Tijdens de Eerste Wereldoorlog verbleef de Vlaamse dichter en criticus Karel van den Oever als vluchteling in Nederland. In een tot nu toe onbekende brief aan zijn in België achtergebleven broer Corneel schetst hij een scherp portret van de Tachtigers zoals hij ze in Nederland ontmoet heeft. Couperus, Van Deyssel, Van Eeden en anderen worden over de kam gehaald. Met een uitvoerige inleiding door Couperuskenner Luc Daems. Oplage 70 genummerde en gesigneerde exemplaren, formaat 26 cm., 46 blz., geschept Zerkall papier, met vier originele foto's, gedrukt in zwart, rood en bruin, genaaid in omslag en in foedraal, nieuwstaat.
Afbeeldingen
Couperus, Louis - Le Divin Louis
De Boekengek Kalmthout

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boekengek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boekengek
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boekengek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boekengek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boekengek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8200 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren