Titel

Drukkersweekblad 1909 Jubileumnummer 1934

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Onb., Onb.

Prijs

25,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1934 56 p. + bijlagen, Softcover, , Goed

Meer info
Boekhandel Bodoni Alkmaar

Alle boeken zijn compleet en tenminste in goede staat -tenzij anders beschreven. Kleine gebreken, zoals naam op schutblad of lichte beschadigingen die normaal zijn voor gebruikte boeken zijn niet altijd aangegeven.

Prijzen zijn netto, in euro en inclusief BTW. Via mail wordt vooraf een factuur verzonden. Betaling binnen veertien dagen.

Het verzenden van de bestelde boeken is voor risico van de verkoper. Los van de porto wordt 0,30 eurocent doorberekend voor administratie- en verpakkingskosten.

Deze behoudt zich het recht voor in bepaalde, bijzondere gevallen de goederen te verzekeren en/of aangetekend te verzenden. De kosten daarvan worden doorberekend aan de koper. Elke aankoop kan binnen zeven dagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden, aan verkoper retour gezonden worden (een voorafgaande kennisgeving per e-mail wordt op prijs gesteld).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boekhandel Bodoni.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boekhandel Bodoni
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boekhandel Bodoni een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boekhandel Bodoni vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boekhandel Bodoni kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren