Titel

Zen en Management

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Prijs

10,00

Bijzonderheden

als nieuw, nieuwstaat

Meer info
ZEN EN MANAGEMENT
Een meesterlijke weg

Niet voor niets zenden Japanse ondernemers hun leidinggevend personeel naar zenkloosters. De omzetting van het zenprincipe naar de managementpraktijk van alledag is immers buitengewoon succesvol gebleken. Veel uit Japan stammende management- en productietechnieken zoals Kaizen, Kaban en Leanes hebben een zenachtergrond. De geest van zen is moeilijk te verklaren aan rationeel ingestelde 'westerlingen. De zenervaring ligt vooral op het intuïtieve terrein. Toch slagen de auteurs er in de basisprincipes van zen helder te maken en om te zetten in technieken die de westerling kan benutten in het bedrijfsleven. Een boek waar men op zit te wachten, zeker buiten zenkringen. Het bevat vele citaten van oude tot nieuwe, zenmeesters, maar is tevens zeer praktisch van opzet. Het bijzondere van dit boek is de Kin die de auteurs weten te leggen tussen de oude oerbronnen van zen en het moderne bedrijfsleven. Juist de hier-is-nu-gedachte (die tot daadkracht leidt) werpt vruchten af in managementkringen. Het boek bevat oefeningen en zazenmeditaties en is voorzien van schitterende illuraties.

als nieuw, nieuwstaat, vaste prijs
Afbeeldingen
Joschke , Bernd - Zen en Management
De Oorsprong Nieuw Roden

zie ook onze website www.boekhandeldeoorsprong.nl

Verzending in Nederland:
Alle brievenbuspost wordt verzonden voor € 3,50
Pakketpost € 5,50 euro.
Verzendkosten buitenland: op aanvraag.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Oorsprong.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Oorsprong
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Oorsprong een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Oorsprong vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Oorsprong kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7500 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren