Titel

Die Lessing Legende.

Schrijver
Uitgever

Klein formaat gebonden boek, kaft en pagina`s zijn verkleurd, in goede gebruikte staat. Duitstalig.

Prijs

4,79

Bijzonderheden

Gebr. Weiz Verlag., 1946 (1e druk), 346 blz.

Meer info
Afbeeldingen
Mehring, Franz. - Die Lessing Legende.
Mehring, Franz. - Die Lessing Legende.
Mehring, Franz. - Die Lessing Legende.
Boek2 Maarssen

LET OP: Wilt u GRATIS verzending binnen Nederland??? Bestel dan NIET hier, maar RECHTSTREEKS op ONZE EIGEN webwinkel www.BOEK2.nl en betaal met IDEAL. U vult uw winkelmandje en vanaf 25 EURO betalen wij de verzendkosten. U kunt natuurlijk ook (wel met verzendkosten) via boekwinkeltjes bestellen. Wij versturen snel en op basis van goed vertrouwen met nota. Gecombineerde verzending mogelijk. De verzendkosten zijn NOOIT hoger dan 6,75 euro (NL) of 10 euro naar Belgie. Voor vragen kunt ons bellen op: 0654-380560. (De reden voor deze actie is dat het ons veel werk en administratie scheelt en dat voordeel geven wij graag aan u terug via de gratis verzending).

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Boek2.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Boek2
  • Na uw bestelling ontvangen u en Boek2 een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Boek2 vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Boek2 kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren