Titel

De Lichtheid van het Loslaten . ( Moeiteloos naar het midden . ) In de vele varianten waarin mensen tegenwoordig op zoek zijn naar bewustzijnsverruiming en spiritualiteit vinden we nog vaak een strenge en sobere ondertoon. )

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789020283686

Uitgever

Ankh-Hermes B.V., Uitgeverij . ( Er zit wel een lichte hoekvouw in het voorplat . )

Prijs

8,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat - 1715 - 1e dr 2005 - 283 p - 400 gr

Meer info
- Dit boek wil laten zien dat de weg naar verlichting ook een heel lichte en vreugdevolle weg kan zijn, waarbij men volledig kan opgaan in het ogenblik, los van alle beperkingen. Het boek gaat uitgebreid in op de lichtheid van het bestaan en geeft vele wegen hiertoe. Het bevat vele praktische tips om ons lichamelijk en geestelijk welzijn moeiteloos te kunnen bevorderen door middel van allerlei weldadige en nieuwe methodes.
Afbeeldingen
Dahlke , Ruediger . [ isbn 9789020283686 ] - De Lichtheid van het Loslaten . ( Moeiteloos naar het midden . ) In de vele varianten waarin mensen tegenwoordig op zoek zijn naar bewustzijnsverruiming en spiritualiteit vinden we nog vaak een strenge en sobere ondertoon. )
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren