Titel

Vier vorstinnen en een prinses

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789089890641

Uitgever

Terra 2009 / Vlietstra, Sabine Vlietstra, Sabine 9789089890641

Prijs

5,90

Bijzonderheden

geb hardcover 143 pp in zeer goede staat

Meer info
In woord en beeld wordt het dagelijks leven belicht van de koninginnen in het Nederlandse koningshuis sinds 1890, met als terugkerend thema het combineren van hun taak met de moederrol. Centraal staan de koninginnen Emma die in 1890 regentes voor Wilhelmina werd, Wilhelmina, Juliana en Beatrix, en als laatste prinses Maxima, echtgenote van kroonprins Willem-Alexander. Elk hoofdstuk beschrijft steeds een aspect van hun bestaan, onder andere huwelijk, koningschap, kleding, paleizen, rouw en verdriet, huisdieren, auto's, en doet dat chronologisch van Emma tot Maxima. Er zijn drie specials over hoeden, wuiven en mode; in aparte kaders staat soms extra info over onder andere hermelijnbont en de fietsende Beatrix. Dit mooi uitgegeven boek van twee journalistes doet door de vele aspecten die aan bod komen soms wat hapsnap aan. Maar door de goedgeschreven, prettig leesbare tekst, die naast bekende ook onbekende informatie en aardige anekdotes geeft, en de vele mooie, goedgekozen foto's is dit zowel een geslaagd lees- als kijkboek. Grote omslagfoto in kleur van Maxima en kleine zwart-witfoto's van de vijf hoofdpersonen.
Afbeeldingen
Soldati, Chiara - Vier vorstinnen en een prinses
hasselman Breda

Alleen levering binnen Nederland.
Afhalen is niet mogelijk.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel hasselman.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met hasselman
  • Na uw bestelling ontvangen u en hasselman een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van hasselman vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • hasselman kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren