Titel

Kleurrijke raamhangers van papier - Eva Rüscher

Schrijver
ISBN

9789021304885

Uitgever

Cantecleer

Prijs

2,95

Bijzonderheden

Conditie zgan

Meer info
Met raamhangers van papier kan men huis, school of peuterzaal versieren, teneinde de doorkijk naar buiten (of naar binnen) te verfraaien. Dit geldt beslist niet alleen voor bepaalde feestdagen, zoals Kerstmis of Carnaval. In dit boekje worden ideeën aangedragen en voorbeelden gegeven voor de verschillende seizoenen met de daarbijbehorende feesten. Aan materiaal heeft men nodig: effen gekleurd karton en fotokarton voor de grotere delen, gekleurd papier, plakaatverf en lijm voor de onderdelen, alsmede ruitjespapier voor de werktekening en stevige transparante folie. Aan gereedschap heeft men voldoende aan: schaar, penseel, potlood en diverse kleuren viltstiften. Na een korte inleiding, waarin het materiaal en het gereedschap worden besproken, wordt een aantal voorbeelden behandeld. Elk voorbeeld bestaat uit een werktekening, een opgave van materiaal en gereedschap, een duidelijke omschrijving van de werkwijze en een mooie kleurenfoto van het resultaat. Het boekje bevat diverse tips, maar geen inhoudsopgave of register.
Afbeeldingen
Eva Rüscher - Kleurrijke raamhangers van papier - Eva Rüscher
ans 2e hands shop Hoek van Holland

VERZENDEN IN NEDERLAND
Verzendkosten: tot 100 gram 2,75
tot 350 gram 3,65
tot 2 kg 4,00
Pakketten kunnen al vanaf 4,50 worden verzonden door DHL
VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND : na prijsopgave
De meeste van mijn 1595 boeken hebben de conditie zgan (zo goed als nieuw).
29 oktober 2020

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel ans 2e hands shop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met ans 2e hands shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en ans 2e hands shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van ans 2e hands shop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • ans 2e hands shop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,9 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren