Titel

"Vader, raadgever en beschermer" Petrus Regout en zijn arbeiders 1834-1870. Stijlen van werving, behoud en beheersing van arbeid in fabrieksregimes in de beginjaren van de Westeuropese Industriële Revolutie. proefschrift

Schrijver
Taal

Engels

ISBN

9789052780306

Uitgever

Universitaire Pers Maastricht

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1992, viii,197pp. Paperback. Lichte knik in achterflap. Naam voorin. Verder in goede staat.

Meer info
Afbeeldingen
ITERSON, Ad van - "Vader, raadgever en beschermer" Petrus Regout en zijn arbeiders 1834-1870. Stijlen van werving, behoud en beheersing van arbeid in fabrieksregimes in de beginjaren van de Westeuropese Industriële Revolutie. proefschrift
FolioBooks Kleve (D)

VERZENDING MINSTENS 2X PER WEEK VANUIT NEDERLAND. Brievenbuspost € 4,00 - Pakketpost DHL bezorging aan huis € 5,75 (tot 10 kg).

Voor zendingen buiten Nederland gelden andere tarieven.

Wilt u met PayPal betalen? Laat het dan even weten.

Alle gegevens die FolioBooks door uw bestelling - correspondentie - betaling verkrijgt , zullen vertrouwelijk behandeld - bewaard worden en niet gedeeld worden met derden.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel FolioBooks.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met FolioBooks
  • Na uw bestelling ontvangen u en FolioBooks een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van FolioBooks vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • FolioBooks kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,2 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren