Titel

Wereldstedelingen Bijdragen over burgerschap uit de lectoraten van de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9073077206

Uitgever

Karakter Uitgevers BV

Prijs

3,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Als nieuw, paperback 2006 / 256pp

Meer info
Om de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk en haar lectoren middels een boekje te presenteren, is daarom gekozen voor een typisch 'Haags' thema, namelijk 'burgerschap'; de ontwikkelingen, mogelijkheden, vraagstukken en oplossingen in de relatie tussen mensen en hun omgeving, hun overheid, in een grote stad als Den Haag. Alle lectoren is gevraagd een hoofdstuk te schrijven over dit thema. Het resultaat is bijeengebracht in deze bundel. De bijdragen zijn zeer uiteenlopend van karakter: variërend van columns of essays tot begripsmatige en theoretische beschouwingen of empirisch onderzoek. zij zijn geschreven als illustratie voor een breed publiek van datgene waarmee onze lectoren zich bezighouden: een illustratie, hoe sterk de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk in open verbinding staat met de ontwikkelingen in haar omgeving.
Afbeeldingen
Hoetjes, Prof.Dr. B.J.S. & Meule, Mr.Drs. C.M.A. van der - Wereldstedelingen Bijdragen over burgerschap uit de lectoraten van de Haagse Hogeschool/TH Rijswijk
De Hergebruikers Vlaardingen

Lezen is denken met het hoofd van een ander...
Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,25 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter/dikker dan 3,2 cm = pakketpost: bijdrage 6.45 euro. Verkoop alleen NL Bij meerdere bestellingen wordt slechts eenmaal pakketpost berekend.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Hergebruikers.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hergebruikers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hergebruikers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hergebruikers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hergebruikers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,2 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren