Titel

The Oxford illustrated history of English literature

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Guild Publishing, London

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1987, 1edruk, 528pp, gebonden, hard cover, stofomslag in prima staat, prachtige illustraties..

Meer info
The experts are all experts in their chosen areas, and bring to their chapters not just deep understanding but also great enthusiasm and zest for their subject. Collectively, they have woven together the complex strands of English literature into a highly readable narrative, accessible and informative to the general reader and the student alike.
Afbeeldingen
Rogers, Pat (ed) - The Oxford illustrated history of English literature
De Boeksneuper Zwolle

Particulier met plezier in boeken. Onderstaande titels zijn slechts een fractie; vraagt u gerust naar titels of kom naar mijn winkeltje. Bezoek op afspraak (0383376359). U kunt uw bestelling ook ophalen.
Ik koop en verkoop alleen boeken die ik bijzonder vind van inhoud en/of uiterlijk. Daarom is mijn aanbod zeer gevarieerd! De boeken kunnen beschadigd zijn, dat vermeld ik altijd. Opdrachten, namen en andere teksten op het schutblad horen erbij en zijn niet vermeld, tenzij vermeldenswaard in positieve of negatieve zin.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Boeksneuper.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Boeksneuper
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Boeksneuper een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Boeksneuper vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Boeksneuper kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren