Titel

Geweld, genade en oordeel. Een beschouwing van de verhouding tussen subject en object in de christologie van Karl Barth, vergeleken met de kritische theorie van Theodor W. Adorno en de politieke theorie van Hannah Arendt

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

978904351331

Uitgever

Kok, 2006, 361 blz.

Prijs

11,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2006, 361 blz.. Nieuw exeplaar

Meer info
Dissertatie met stellingen
Afbeeldingen
Liere, Lucien van - Geweld, genade en oordeel. Een beschouwing van de verhouding tussen subject en object in de christologie van Karl Barth, vergeleken met de kritische theorie van Theodor W. Adorno en de politieke theorie van Hannah Arendt
Sint Anthonius Kampen

Vanwege slechte ervaringen met het uiterst klantonvriendelijke DHL, en de extra kosten, die voortvloeien uit de slechte service, verstuur ik géén boeken meer via DHL.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Sint Anthonius.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Sint Anthonius
  • Na uw bestelling ontvangen u en Sint Anthonius een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Sint Anthonius vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Sint Anthonius kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9500 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren