Titel

No nonsense met een hart

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789055940462

Uitgever

Scriptum Management Books

Prijs

4,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1996, Gebonden, stofomslag met lichte sporen verder als nieuw met gratis bonusboek

Meer info
Over bezieling, leiderschap en cultuurmanagement In woelige tijden meent de behoefte aan zekerheid en gezaghebbende figuren toe. Het verlangen groeit, dat 'zij' onze dilemma's oplossen en ons een rustig leven garanderen. Naarmate er minder externe bronnen van veiligheid zijn, wordt er meer gezocht. Een zoektocht die gedoemd is te mislukken, omdat de omgevingsturbulentie toeneemt en wij steeds meer op onszelf teruggeworpen worden. Daarom is het beter je lot in eigen handen te nemen en ondernemer van je eigen leven te zijn. Veel mensen vechten zich een weg naar de top in de verwachting daar het Walhalla aan te treffen. Eenmaal gearriveerd ontdekken ze dat de beleefde onvrijheid groter is, de gedragscodes explicieter en de verborgen agenda's betekenisvoller. De verworven 'vrijheid' drukt zich niet uit in gevoelens van 'vrij zijn'; veeleer geeft de positie de mogelijkheid de vrijheid van anderen in te perken.
Afbeeldingen
Fijlstra, .Rob en Wullings, Harry - No nonsense met een hart
De Hergebruikers Vlaardingen

Lezen is denken met het hoofd van een ander...
Bijdrage verzendkosten in NL standaard 4,25 € als het boek met Post.nl als brievenbuspakje verzonden wordt. Groter/dikker dan 3,2 cm = pakketpost: DHL tarief 5,99 euro. Verkoop alleen NL Bij meerdere bestellingen wordt slechts eenmaal pakketpost berekend.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De Hergebruikers.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De Hergebruikers
  • Na uw bestelling ontvangen u en De Hergebruikers een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De Hergebruikers vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De Hergebruikers kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9500 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren