Titel

Andere staatsopvatting - Een anarchisties syndroom. Beschrijving:

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789026808340

Uitgever

Kluwer, Deventer 1975

Prijs

6,50

Bijzonderheden

In keurige staat.

Meer info
In dit werk verkent Thom Holterman historische opvattingen over de staat en zet hij deze af tegen de door marxisten en andere socialisten ontwikkelde ideeën over het afsterven en vervangen van de staat. Volgens Holterman hebben met name anarchisten als Proudhon en Bakoenin diepgaand nagedacht over een andere staatsopvatting. Zo komt hij op een schets van wat hij een anarchistisch syndroom noemt.
Afbeeldingen
Holterman, Mr. Thom - Andere staatsopvatting - Een anarchisties syndroom. Beschrijving:
Antiquariaat De AS Coevorden

Voor boeken die niet door de brievenbus kunnen en voor twee of meer bestellingen op dezelfde dag berekenen wij 5 euro verzendkosten (pakket, afhaalservice). Voor thuisbezorging 1 euro meer. Wacht in dat geval met betalen tot wij u bericht hebben gestuurd met het totaalbedrag. Voor verzending buiten Nederland gelden andere verzendkosten.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Antiquariaat De AS.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Antiquariaat De AS
  • Na uw bestelling ontvangen u en Antiquariaat De AS een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Antiquariaat De AS vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Antiquariaat De AS kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren