Titel

SAKKERLOOT,

Schrijver
Uitgever

Antwerpen , De Vries , 2012

Prijs

18,50

Bijzonderheden

Gebonden, 128pp. ISBN 9789059271708.

Meer info
Lukas en Simon krijgen een nieuwe buur: een oude man die Sakkerloot heet. Maar hij blijkt niet zomaar een gewoon oud mannetje te zijn... Sakkerloot is een gemene tovenaar! Hij betovert de broers, zodat ze zo klein worden als muizen. Dan neemt hij hen mee naar Sprookjesland. Daar moet Lukas het toverboek gaan stelen bij de feeen. Als Lukas niet terug is voordat de zandloper doorgelopen is, dan zal Sakkerloot de piepkleine Simon aan zijn katers voeren. Lukas moet dwars door het sprookjesbos. Daar wonen alle sprookjesfiguren. Lieve figuren, zoals feeen en dwergen. Maar ook gevaarlijke! Zoals de grote grijze wolf en een driekoppig monster en een enorme, vuurspuwende draak. Hoe zal Lukas zich daar doorheen slaan? Zal hij nog op tijd komen om Simon te redden? Of wordt zijn broer kattenvoer?
Erik Tonen Books Antwerpen

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Erik Tonen Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren