Titel

HET KLEEDHOKJE,

Schrijver
Uitgever

Antwerpen , De Vries , 2012

Prijs

18,50

Bijzonderheden

Gebonden. ISBN 9789059270107.

Meer info
De kleine Tom komt op een nogal abrupte wijze tot de vaststelling dat hij jood is. Het is volop bezettingstijd in wereldoorlog II. Joodse gezinnen die boven hem woonden zijn weggevoerd of plotseling verdwenen. In de plaats daarvan zijn Duitsers zich in het huis komen vestigen. Toms moeder tracht hem in hun conciergewoning, voor een groot deel onder de begane grond, zoveel als mogelijk bij zich te houden. Die ongewone woning brengt Tom tot heel wat kinderfantasieen. Er is ook Bodoeke, de grootvader, vroeger herenkapper, die Tom heel wat levenswijsheid bijbrengt. Het is vanuit die benarde kindertijd dat Tom in het verdere verhaal nog onverwachte situaties zal meemaken.
Erik Tonen Books Antwerpen

Bedankt voor uw bestelling.
We sturen uw bestelling via verzendpartner POSTNL ** tarief voor alle pakjes ongeacht het gewicht is 6.99 Euro voor Nederland en België. U ontvangt van ons altijd een bevestiging en een factuur per e-mail.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Erik Tonen Books.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Erik Tonen Books
  • Na uw bestelling ontvangen u en Erik Tonen Books een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Erik Tonen Books vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Erik Tonen Books kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10400 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren