Titel

Judith Herzberg: Charlotte, zestig dagen filmmaken. In: Vrij Nederland Bijvoegsel, 27 september 1980, p,2-32. - Imme Dros: De opdracht - Bernhard Holtrop / Joost Swarte: Wat heb ik nou aan m`n fiets hangen?

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Geniet; oorspr. omsl.; 47p.: ill.

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Heel goed.

Meer info
KleineBever Voorschoten

Boeken en tss. verkeren in goede staat, tenzij anders vermeld. Portokosten zijn voor koper. Niet verzekerde verzending is voor risico koper. Wij vragen betaling vooraf. - Payment in advance: IBAN & BIC.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel KleineBever.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met KleineBever
  • Na uw bestelling ontvangen u en KleineBever een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van KleineBever vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • KleineBever kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,8 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren