Titel

Nathan Sid

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9029026103

Uitgever

Meulenhoff, 12de druk, 1992

Prijs

2,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Paperback, 72 p.

Meer info
Goede staat, geen naam voorin.
Wereldboeken Oosterbeek

Let op: de tarieven van de post zijn redelijk hoog. Binnen Nederland geldt: bij verzending van een boek dat door de brievenbus kan, worden de tarieven van postNL aangehouden, momenteel maximaal €4,10 (afhankelijk van het gewicht). Als het pakket niet door de brievenbus kan, overleggen we met de koper. Het tarief hangt dan af of je het zelf wilt ophalen bij een DHL of een DPD punt, of thuis bezorgd wilt hebben. De tarieven voor pakjes naar het buitenland zijn een stuk duurder. Als je wilt weten hoeveel het kost voordat je het boek bestelt, stel dan een vraag i.p.v. het boek meteen te bestellen.

Een tweede "let op": mail komt soms bij de SPAM terecht.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Wereldboeken.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Wereldboeken
  • Na uw bestelling ontvangen u en Wereldboeken een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Wereldboeken vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Wereldboeken kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,3 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren