Titel

1a) Een ketting van boeken - 1e druk 1999 - Boeken van 40 Nederlandse Karl May uitgevers worden successievelijk beschreven. Deze boekbeschrijvingen worden aangevuld met gegevens over de bron en met een korte opgave van de inhoud.

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Velzen, van, Uitgeverij, Krabbendijke, full Colour omslag (ill. Rien Poortvliet), 272 pag., 147 zw ill., plus een kleurkatern van 24 pagina's met 82 illustraties in kleur van 110 boeken.

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

96 exemplaren

Bijzonderheden

1e druk, oplage 600 exemplaren.

Afbeeldingen
Oosterbaan, J.C., May, Karl - 1a) Een ketting van boeken - 1e druk 1999 - Boeken van 40 Nederlandse Karl May uitgevers worden successievelijk beschreven. Deze boekbeschrijvingen worden aangevuld met gegevens over de bron en met een korte opgave van de inhoud.
Karl May Shop Wolvega

Via de Karl May Shop kunt u de uitgaven van de Karl May vereniging NL/B kopen. Deze boeken en bladen zijn allemaal nieuw. Voor leden gelden lagere prijzen. Lid worden kost slechts 20 euro per jaar. Mail me voor meer info; ja.kool@home.nl (penningmeester)

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Karl May Shop.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Karl May Shop
  • Na uw bestelling ontvangen u en Karl May Shop een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Karl May Shop vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Karl May Shop kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren