Titel

Das Hausgerät Mitteleuropas. Wesen und Wandel der Formen in zwei Jahrtausenden. Deutschland. Holland. ??sterreich. Schweiz.

Schrijver
Uitgever

Klinkhardt & Biermann, Berlin, 1973

Prijs

120,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2. Auflage. 4to. 424 pp. With 14 col. plst. & 967 b/w photogr. ills. Bibliogr. Hardcover. Or. grey cloth. VG/no dustjacket.

Meer info
Haasbeek H. Alphen aan den Rijn

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Haasbeek H..

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Haasbeek H.
  • Na uw bestelling ontvangen u en Haasbeek H. een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Haasbeek H. vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Haasbeek H. kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10300 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren