Titel

Het leven gaat door

Schrijver
ISBN

9789085481669

Uitgever

GigaBoek

Prijs

16,50

Beschikbaar

100 exemplaren

Bijzonderheden

'Je echte vader is een Japanner...'

Meer info
‘Je echte vader is een Japanner…’ 'Het leven gaat door' is de versmelting van Ik ben anders, kind van de vijand en Spoorloos… of toch niet?, door de schrijver, Pakhan (Han Dehne), aangevuld en geactualiseerd. Hoofdpersoon in deze biografie is de echtgenote van Pakhan. Als puber werd zij keihard geconfronteerd met een andere kant van het leven. Tijdens een uitstapje onthulde een oom dat haar vader haar vader niet was. ‘Je echte vader is een Japanner,’ vertelde hij. Ze geloofde er niets van en deed er in het begin zelfs lacherig over. Dat kon toch helemaal niet waar zijn, want Japan was er de schuld van dat zij met haar familie in Nederland terecht was gekomen… Pakhan: ‘Niet weten wat je afkomst is, of het slechts gedeeltelijk weten, betekent dat je jezelf maar voor een deel kent. Daarom ben ik ervan overtuigd geraakt dat dit boekje geschreven moest worden. Vooral toen mij duidelijk werd dat over deze groep van oorlogskinderen, oorlogsslachtoffers in vele gevallen, nauwelijks iets is gepubliceerd. Met dit boekje wil ik deze onzichtbare en verzwegen groep mensen een gezicht geven.’
Afbeeldingen
Pakhan - Het leven gaat door
GigaBoek Hoofddorp

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel GigaBoek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met GigaBoek
  • Na uw bestelling ontvangen u en GigaBoek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van GigaBoek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • GigaBoek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

11100 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren