Titel

Helpen bij Depressie . ( Als je het niet meer ziet zitten . Een gids voor depressieve mensen , hun omgeving en de hulpverleners . ) ''Iedereen heeft wel eens te lijden onder een sombere bui. Moedeloosheid en hopeloosheid voeren dan de boventoon -

Schrijver
ISBN

9789020934205

Uitgever

Lannoo , Tielt .

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in zeer nette staat - 2010 - 1e dr 1998 - 200 p - 380 gr

Meer info
- bij uzelf of bij iemand in uw omgeving. Soms mondt dit uit in depressie. Men heeft het gevoel in een zwart gat te zitten en er nooit meer uit te kunnen komen. Helpen bij depressie is een handreiking zowel voor mensen die in lichte of in hevige mate lijden aan een depressie, als voor hun omgeving. Dit boek biedt een houvast aan familieleden en vrienden die niet meer weten welke kant ze uit moeten met de depressieve, alsook aan hulpverleners die met deze problematiek te maken hebben.
De twintig hoofdstukken hebben van de auteurs veelal een lyrische titel meegekregen. In ondertitels komen alle aspecten van depressie naar voren en verwijzen aldus naar de veelzijdigheid en complexiteit van stemmingsstoornissen. In dit boek wordt betrouwbare informatie gegeven over aard en ernst van depressiesymptomen die blijken voor te komen in alle leeftijdscategorieën, van jong tot oud. Onder andere ook de sociale gevolgen van een depressie en het therapeutisch belang van een goed familieleven komen aan de orde.
Handvatten om zelf alvast aan de slag te gaan met het oplossen van neerslachtigheid zijn door het hele boek heen te vinden. Tegelijk wordt het fenomeen depressie in een ruimere culturele en historische context geplaatst. Dit alles geïllustreerd door een aantal sprekende en herkenbare voorbeelden.''
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren