Titel

Niet Durven , Toch Doen ! ( Adviezen & Technieken om angst en besluiteloosheid om te buigen in kracht en actie . ) Wat houdt ons tegen om de persoon te zijn die we willen zijn, om de dingen te doen die we willen doen? -

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9025291945

Uitgever

Helmond .

Prijs

30,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in als nieuwe staat - 4311 - 1e dr 1987 - 191 p - 237 gr .

Meer info
- Het antwoord - de basis van alle antwoorden - is angst. Angst om beslissingen te nemen, om te spreken in het openbaar, om van baan te veranderen, om auto te rijden, om een bekende op te bellen, maar ook angst om een relatie te beginnen of te beëindigen, om alleen te zijn, om oud te worden...Waaruit onze angst ook bestaat, het is een levensfeit waar niemand aan ontkomt. Angst kan echter ook verlammend werken en leiden tot gevoelens van onzekerheid, frustratie, besluiteloosheid, kwaadheid of hulpeloosheid. En dat is niet nodig! Psychologe Susan Jeffers leert ons om de angstgevoelens die ons blokkeren te herkennen, te accepteren en er overheen te stappen. Met begrip en humor leert ze ons stap voor stap die angst weliswaar te voelen, maar tóch die dingen te doen die we eigenlijk willen doen. De adviezen en technieken die ze ons aanreikt zijn gebaseerd op de cursussen die ze geeft en die al duizenden mensen geholpen hebben op de weg naar een beter leven .


Aarzelen, bang zijn en niet durven zijn vrij algemene verschijnselen die een mens flink parten kunnen spelen. De auteur, Amerikaans psychologe, bekijkt het probleem vooral praktisch. Ze is beroepsmatig aktief met het geven van trainingen in het overwinnen van angst. Het boekje staat vol tips, oefeningen, voorbeelden en uitleg over de vele manieren om angst te begrijpen en aan te pakken. Vooral het bewustworden van de betreffende mechanismen en het ontwikkelen van een andere, positieve houding krijgen aandacht. Het onderwerp wordt van veel kanten belicht en de gesuggereerde oefeningen zijn vaak heel creatief.
Afbeeldingen
Jeffers , Susan . [ ISBN 9789025291945 ] - Niet Durven , Toch Doen ! ( Adviezen & Technieken om angst en besluiteloosheid om te buigen in kracht en actie . ) Wat houdt ons tegen om de persoon te zijn die we willen zijn, om de dingen te doen die we willen doen?  -
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren