Titel

Zinvol Ouder Worden . ( Leef nu het leven dat je echt wilt . ) Een boek voor ouderen om mee aan de slag te gaan Leef nu het leven dat je echt wilt! Als je ouder wordt, kan je leven ingrijpend veranderen. De kinderen zijn het huis uit, -

Schrijver
ISBN

9789069637297

Uitgever

Altamira - Becht , Haarlem .

Prijs

15,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

paperback in als nieuwe staat - 4817 - 1e dr 2006 - 239 p - 320 gr

Meer info
- je werkt niet meer of zult binnenkort stoppen, je lichamelijke mogelijkheden nemen af en je vraagt je af 'of dit nu alles was'. Juist dan kan je geestelijk leven zich verrijken. Je gaat je meer bezighouden met de zin van je leven
en de vraag 'Hoe kan ik deze levensfase zo zinvol en prettig mogelijk invullen?' komt regelmatig in je op.
Zinvol ouder worden is een helder geschreven boek over zingeving voor ouderen. Een sprankelend boek, waarin de auteurs hun kennis van oosterse en westerse spirituele en filosofische inzichten hebben verwerkt. Vele oefeningen en cases verhogen de bruikbaarheid.
Marijke Kuyper (1938) is neerlandica en heeft zich na haar loopbaan in het onderwijs omgeschoold tot counseler en trainer. Ze geeft sinds vijf jaar cursussen 'Zinvol ouder worden' en heeft een praktijk voor individuele gesprekken over zingeving. Karol van Bastelaar (1948) is na zijn studie sociologie werkzaam geweest in marketing en reclame.

Ervan uitgaande dat elk mens een unieke kwaliteit heeft, een Gave, die lang niet altijd (op een goede manier) tot zijn recht komt gedurende de zeg maar eerste vijftig jaar van het leven, bieden de auteurs (een neerlandica die zich heeft geschoold tot counseler/trainer en cursussen en lezingen geeft, respectievelijk een marketingsocioloog die sinds 2000 schrijft) een aan de praktijk ontleende handreiking hoe die Gave een wezenlijke plek in het leven te geven. In een helder beschreven soort stappen- of fasentraject geven zij weer hoe men dat ten diepste met de persoonlijke zingeving verbonden en te verbinden aspect van het bestaan tot zijn recht kan laten komen. Het boek geeft een overzichtelijk aantal oefeningen om de eigen levensweg in beeld te brengen, er niet bij te blijven navelstaren, maar het als basis te gebruiken om verder te kunnen. Een boek dat uiterst toegankelijk en aansprekend is voor zeker ook de nu ouder wordende generatie van de baby-boomers, die zingeving graag persoonlijk willen invullen.
Afbeeldingen
Kuyper , Marijke . & Karol van Bastelaar . [ isbn 9789069637297 ] 4817 - Zinvol Ouder Worden . ( Leef nu het leven dat je echt wilt . ) Een boek voor ouderen om mee aan de slag te gaan Leef nu het leven dat je echt wilt! Als je ouder wordt, kan je leven ingrijpend veranderen. De kinderen zijn het huis uit, -
Kuyper , Marijke . & Karol van Bastelaar . [ isbn 9789069637297 ] 4817 - Zinvol Ouder Worden . ( Leef nu het leven dat je echt wilt . ) Een boek voor ouderen om mee aan de slag te gaan Leef nu het leven dat je echt wilt! Als je ouder wordt, kan je leven ingrijpend veranderen. De kinderen zijn het huis uit, -
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren