Titel

Sterk Genoeg ! . ( Een reis naar de bronnen van Gezondheid . ) 100 Jaar lang gezond en gelukkig . Sterk genoeg! Geeft in een boeiende verteltrant tien lessen in levenskunst, die de geheimen bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven.

Schrijver
ISBN

9789075647105

Uitgever

Uitgeverij Van der Veer , Baarn .

Prijs

9,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

genaaide paperback in als nieuwe staat - 2618 - 1e dr 20?? - 208 p - 530 gr - 17x24,5 cm

Meer info
- De lessen worden gepresenteerd in de vorm van een verhaal, maar zijn gebaseerd op de modernste inzichten over de verbijsterende wisselwerking tussen lichaam en geest. Iedereen die de 10 lessen ook in de praktijk wil brengen, zal blij zijn met dit werkboek. De leermethodes die hierin gebruikt worden zijn heel eenvoudig: iedereen kan het! Maar tegelijkertijd zijn ze, zoals de lezer van Sterk Genoeg! al verwachten zal, ook heel diepgaand en effectief. Eén van de meest effectieve vormen om te leren is: zèlf schrijven. Want hoe mooi de woorden van een ander ook zijn, je eigen woorden dringen gewoon dieper tot je systeem door. Daarom bevat dit werkboek ook veel ruimte om je al schrijvend met de principes van het basisboek vertrouwd te maken en ze diep in jezelf te verankeren. Want alleen dan werken ze!
Op dezelfde manier leer je de overdenkingen uit het basisboek om te zetten in persoonlijke 'affirmaties', diep doorwerkende uitspraken in je eigen woorden, die precies bij jou passen.
Maar er is meer. Het werkboek geeft in overzichtelijke Mind Maps een samenvatting van het basisboek. Dit helpt je de samenhang te doorgronden, maar ook om passages terug te vinden. Nog los van de Mind Map techniek zelf die voor vele doeleinden in je leven toepasbaar is. Het werkboek helpt je ook om stapsgewijs je persoonlijke missie te ontwikkelen: je eigen keuze voor de koers in je leven. Weinig dingen hebben meer heilzaam effect op iemands leven dan dat! De logboek/agenda helpt je je eigen leefpatronen te herkennen en zo nodig om te buigen; dit onderdeel is ook buitengewoon geschikt om artsen en therapeuten inzicht te geven in jouw leefpatronen en aanwijzingen te geven voor een beter effect van eventuele behandelingen. Verder bevat het boek 24 concrete oefeningen, een 'brief aan je doktor', aanwijzingen voor je persoonlijke organisatie, ideeën over de wisselwerking van gezondheid & werk en een korte introductie in Ayurveda. En niet te vergeten een samenvatting van de laatste inzichten over voeding en het voorkomen en zelf genezen van levensgevaarlijke ziekten zoals kanker.
Afbeeldingen
Bosman , Rob . [ isbn 9789075647105 ] 2618 ( geillustreerd . ) - Sterk Genoeg ! . ( Een reis naar de bronnen van Gezondheid . ) 100 Jaar lang gezond en gelukkig . Sterk genoeg! Geeft in een boeiende verteltrant tien lessen in levenskunst, die de geheimen bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven.
Bosman , Rob . [ isbn 9789075647105 ] 2618 ( geillustreerd . ) - Sterk Genoeg ! . ( Een reis naar de bronnen van Gezondheid . ) 100 Jaar lang gezond en gelukkig . Sterk genoeg! Geeft in een boeiende verteltrant tien lessen in levenskunst, die de geheimen bevatten voor een gezond, gelukkig en lang leven.
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

 • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
 • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
 • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
 • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
 • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
 • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren