Titel

Met Eigen Ogen . ( Commentaar op de bijbel vanuit het perspectief van vrouwen . ) Er zijn al veel commentaren op de bijbel, maar ze zijn -é. bijna allemaal door mannelijke geleerden geschreven. Dat daar verandering in komt, bewijst dit commentaar -

Schrijver
ISBN

9789021136127

Uitgever

Meinema .

Prijs

12,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

genaaide paperback in als nieuwe staat - 0308 - 1e dr 1995 - 496 p - 950 gr - 17x24,5 cm - 2,8 cm dik

Meer info
- waarin wetenschapsters hun interpretatie van bijbelteksten geven. Zij lezen de bijbel zelfbewust als vrouwen. Alle boeken van de bijbel worden besproken. Enkele aanvullende artikelen bieden bovendien achtergrondinformatie over ondermeer het dagelijkse leven van vrouwen ten tijde van het u e en Nieuwe Testament en over de manier waarop i dit commentaar de bijbel wordt gelezen.

Aan de vertaling van dit oorspronkelijk Amerikaans werk gaat een inleiding vooraf voor de Nederlandstalige lezer. De literatuurverwijzingen zijn aangevuld met recente en belangrijke bijdragen uit het bijbelonderzoek door vrouwen in Europa, in het bijzonder in Nederland en België.

Zowel joodse, katholieke als protestantse auteurs hebben aan dit boek meegewerkt. Door de verscheidenheid aan opvattingen en invalshoeken geeft dit commentaar een goed beeld van vrouwenstudies in bijbelwetenschappen. Dit maakt het tot een aantrekkelijk werkinstrument en naslagwerk voor studenten, predikanten, vrouwengroepen en al wie de bijbel op een andere manier, met 'eigen ogen' wil lezen.
Afbeeldingen
Newsom , Carol A . & Ringe  Sharon H . [ ISBN 9789021136127 ] 0308 - Met Eigen Ogen . ( Commentaar op de bijbel vanuit het perspectief van vrouwen . ) Er zijn al veel commentaren op de bijbel, maar ze zijn -é. bijna allemaal door mannelijke geleerden geschreven. Dat daar verandering in komt, bewijst dit commentaar -
DE ESOTERIER Amsterdam

Specialiteit, Esoterische boeken, in vele genres , ook is er een ruime sortering van vele diverse soorten aanwezig in onze voorraad .

IBAN :NL84INGB0001880405 ( INGBNL2A )

L.M.F.Ottens . 1069 VM :

info@bocurio.nl of www.bocurio.nl esoterierboeken@gmail.com. KvK 34138285 . BTW No. NL 049706743 B 02. Mobiel 0618330133

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel DE ESOTERIER.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met DE ESOTERIER
  • Na uw bestelling ontvangen u en DE ESOTERIER een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van DE ESOTERIER vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • DE ESOTERIER kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

Nieuwste boeken vanDE ESOTERIER

7,1 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

7600 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren