Titel

De kracht in jezelf

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789023006732

Uitgever

Altamira - Becht, 2001 - - - onvermoede vermogens van het onderbewustzijn

Prijs

7,50(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

Nette paperback, 208 pag., ISBN 9789023006732, geen inschriften

Meer info
Samenvatting
'De kracht in jezelf' belicht dr. Joseph Murphy het heilzaam effect van datgene wat onder de drempel van het bewustzijn ligt. Via een heldere uitleg van de werking van het bewustzijn en het onderbewustzijn komt hij tot een aantal praktische adviezen die, mits zij stipt worden opgevolgd, kunnen leiden tot geluk, welstand en carrière, een jong blijvende geest, bevrijding van angst en schuldgevoelens, succesvol omgaan met lastige mensen en genezing van verslavingen.
De auteur is ervan overtuigd dat het onderbewuste in de mens dermate krachtig is dat het alles in het leven kan bewerkstelligen (geld, succes, liefde, geluk, gezondheid, welzijn, goed werk etc.), als een mens zich maar richt op/tot dit onderbewustzijn en het daarna zijn gang laat gaan. Dit onderbewustzijn is voor hem God (het goddelijke); dit zich erop of ertoe richten: het gebed. De auteur geeft vele praktische adviezen en voorbeelden van hoe het in de praktijk werkt. Of het allemaal zo vlot gaat als de auteur schetst, is de vraag, maar dit boek kan zeker mensen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen en het kan een levensrichting geven. Kritische vragen komen in dit boek niet voor.
Afbeeldingen
Murphy, Dr.Joseph - De  kracht in jezelf
Ankerboek Uithuizermeeden

Algemeen antiquariaat. zie ook;
http://ankerboek.boekwinkeltjes.nl

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Ankerboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Ankerboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Ankerboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Ankerboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Ankerboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,4 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

9700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren