Titel

Mexico - meeslepende roman over de roerige geschiedenis van een land verteld door een man, op zoek naar zijn eigen identiteit

Schrijver
Taal

Nederlands

Uitgever

Van Holkema & Warendorf gebonden (meer ex. voorradig)

Prijs

2,50(Excl. verzendkosten)

Beschikbaar

2 exemplaren

Bijzonderheden

1993 752 blz. 1e druk met s.o. en leeslint; uitstekend exemplaar

Meer info
Recensie(s)
Zeer omvangrijke, meeslepende roman over een Amerikaanse journalist, die na lange tijd naar Mexico terugkeert om een verslag te maken van een stieregevecht in zijn geboortestad Toledo. Deze stad en het festival, tijdens welke deze gevechten worden gehouden, zijn ontsproten aan de fantasie van de auteur, evenals de Indiaanse Altomeken (geënt op de Azteken), die een voorname rol spelen in het verhaal. Hij probeert als Amerikaan met Spaanse, Mexicaanse en Amerikaanse voorouders wier geschiedenis uitgebreid aan bod komt, door te dringen tot de ziel van Mexico, geconcentreerd in de Spaanse en in de Indiaanse matador. Al deze verschillende verhaallijnen worden met behulp van vele kleurrijke bijfiguren uit heden en verleden samengesmeed tot één groots epos. Michener is ook hier weer een uitstekend verteller, die zijn lezers van begin tot het einde weet te boeien. Vóórin een chronologisch overzicht van de belangrijke gebeurtenissen voor de drie groepen, die een hoofdrol spelen in het verhaal: de Altomeken (Indianen), de Palafoxes (Spanjaarden) en de Clays (Amerikanen); een kaart van Mexico, een plattegrond van Toledo en de Plaza.
Afbeeldingen
James A. Michener - Mexico - meeslepende roman over de roerige geschiedenis van een land verteld door een man, op zoek naar zijn eigen identiteit
Achterboek Keijenborg

Brievenbuspost volgens standaard posttarieven:
50-100 gr. € 2.73
100-2.000 gr. € 3.50 (brievenbuspakket)
Pakketpost thuisbezorgd:
DHL € 5.95
DPD € 6.05
Postnl: € 6.75
Ophalen bij DHL of DPD depôt
€ 5.45
Naar België pakket € 6.70
Ophalen bij Pickup parcelshop in België
€ 6.00

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel Achterboek.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met Achterboek
  • Na uw bestelling ontvangen u en Achterboek een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van Achterboek vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • Achterboek kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

6,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

8000 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren