Titel

Brieven aan Castor en aan anderen 1940 - 1963.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029537889

Uitgever

De Arbeiderspers, Amsterdam

Prijs

10,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

1986; 397 pag.; Prive-domein nr. 124; vertaling: Peter Klinkenberg; bewerking en annotaties: Simone de Beauvoir; paperback met flappen. Naamstempel op titelpagina.

Meer info
Simone de Beauvoir en Sartre schreven, als zij niet in elkaars nabijheid waren, vrijwel dagelijks een brief. In deze bundel vindt men de brieven van Sartre vanaf 1940-1963. Veruit de meeste brieven dateren uit de tijd dat Sartre in militaire dienst (mobilisatie) en in Duitse krijgsgevangenschap was (1940-1941). Hij schrijft over zijn levensomstandigheden, over zijn gemoedstemmingen, over wat hem intellektueel bezig houdt (zijn grote romans en enige belangrijke filosofische werken ontstonden in die tijd),over zijn verlangen naar Simone, over zijn erotische escapades. Een "document humain" van de eerste orde, tegelijk een sfeertekening van een turbulente tijd.
De boekenzolder Sellingen

Maandag 25 september t/m vrijdag 29 september is De Boekenzolder afwezig. Op zaterdag worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst afgehandeld.

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,5 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren