Titel

Naar 't Zuiderland. Moderne Nederlandstalige dichters langs de Middellandse Zee.

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789045011837

Uitgever

Lannoo / Atlas

Prijs

5,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2002; 395 pag.; paperback. z.g.a.n.

Meer info
'Het eten, de wijn, de mode, de hitte, de rijke oude kerels, de gokkers en de hoertjes met hun blote borsten,' zo typeerde Paul Theroux ooit de Méditerranée. Het Middellandse Zeegebied is dat alles. Dat alles, én de kunst. De kunst en de poëzie. Ook vandaag nog getuigt het gebied rond de Middellandse Zee van een verleden van één grote getijdenloze culturele badkuip met maar één uitgang: de Straat van Gilbraltar.
In deze bloemlezing zijn meer dan 300 gedichten samengebracht uit de moderne Nederlandstalige poëzie. Samen vormen zij een pracht van een rondreis door het hele Middellandse Zeegebied, vanaf Gibraltar tot in Marokko. Ze maken van dit boek de ideale poëtische reisgids voor wie de eigen stemming wil toetsen aan die van onze grote dichters. Naar 't Zuiderland wordt zo een onmisbare gezel op reis langs de Méditerranée.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren