Titel

Poëzie van dichters uit de hele wereld - Poetry International 2008

Schrijver
Taal

Nederlands

ISBN

9789029566889

Uitgever

De Arbeiderspers, Amsterdam Antwerpen

Prijs

6,00(Excl. verzendkosten)

Bijzonderheden

2008; paperback; 116 pp.

Meer info
Het Poetry International Festival in Rotterdam biedt jaarlijks een unieke parade van de hedendaagse internationale poëzie. Ongeveer 25 dichters dragen voor tijdens een van de grootste en meest toonaangevende poëziefestivals ter wereld. Tijdens het 39ste Poetry International Festival is er bijzondere aandacht voor de relatie tussen poëzie, stad en land.
Voor de zevende keer verschijnt de bloemlezing van Poetry International met een ruime selectie van het werk van alle dichters die optreden tijdens het Poetry International Festival.
De bloemlezing bevat gedichten van Maria Barnas (Nederland), Philippe Beck (Frankrijk), Remco Campert (Nederland), Mangalesh Dabral (India), Jean-Michel Espitallier (Frankrijk), James Fenton (Groot-Brittannië), Robert Gray (Australië), Gerður e.v.a.
De boekenzolder Sellingen

 

Vul uw gegevens hieronder in om deze titel te bestellen bij boekwinkel De boekenzolder.

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

Op het bezoeken van onze website, zo ook het plaatsen van een bestelling, zijn onze Algemene voorwaarden van toepassing.

Registreer u vrijblijvend als koper!

Wijzig instellingen
De captcha wordt geladen. Een ogenblik geduld...

Klik op het witte vierkant hierboven

  • Alle boeken zijn compleet en verkeren in normale antiquarische staat, tenzij anders beschreven. Kleine onvolkomenheden, zoals een ingeplakte ex-libris of een naam op het schutblad, zijn niet altijd vermeld.
  • U handelt deze order direct af met De boekenzolder
  • Na uw bestelling ontvangen u en De boekenzolder een bevestiging per e-mail. In de e-mail staan de naam, adres, woonplaats en telefoonnummer van De boekenzolder vermeld.
  • De Koper betaalt de verzendkosten, tenzij anders overeen gekomen.
  • De boekenzolder kan betaling vooraf vragen.
  • Boekwinkeltjes.nl probeert Kopers en Verkopers tot elkaar te brengen. Boekwinkeltjes.nl is echter nimmer partij bij een overeenkomst die gesloten wordt tussen Koper en Verkoper door gebruikmaking van de site. Als u een geschil hebt met één of meer gebruikers, dient u dit zelf op te lossen. U vrijwaart Boekwinkeltjes.nl van enigerlei vorderingen, aanspraken op schadevergoeding en dergelijke, verband houdende met dergelijke geschillen.

7,6 miljoen boeken

Gebruikt en tweedehands

10700 boekwinkels

Antiquariaten en particulieren